Проекти

Мінімалізм із душею хюґе в новому проєкті Azari Aerchitects

Дата
27.09.2018
Проект від:
Azari Architects
Меблі в проекті:
Диван Ipsoni
Поділитися:

Чистота та свіжість. Монохром та мінімалізм. Ось основні елементи цього інтер’єру. Ілюзія спокою… Час наче застиг, розсмоктався. І в цьому куточку спокою оновлюєшся. Як після купання у чистій прозорій воді у спекотний день.

Диван Ipsoni у кутовому варіанті підтримує ідею про затишок, про оновлення. Подивіться на його багато м’яких подушок, на ненав’язливість, м’якість всього образу. Виконаний у стилі мінімалізм, де комфорт та стиль стоять на першому місці. Він не перевантажений деталями, бачите, в ньому навіть немає підлокітників, навпаки, тонкий каркас і тонкий подіум підтримують ідею про легкість, «легкість» всього образу.

У цьому інтер’єрі з душею Хьюгге, який створений, щоб перервати ваші думки про будні, розслабити і надати нових сил хочеться бути. Цей інтер’єр впускаєш у себе, як весняний ранок, відчуваючи його особливий зміст, глибину, вічність простих людських цінностей. Тому що тут дизайнер як кадр фотографа вловив тонку ідею про відпочинок з великої літери. З незабутнім комфортом, гармонією, скандинавською душею.

Дякуємо нашим партнерам за співпрацю!

Будьте першим, хто напише відгук
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *