Новини

Які терміни експлуатації механізмів трансформації

Дата
05.01.2018
Поділитися:

Купуючи диван, не робіть головну помилку багатьох: чи не орієнтуйтеся тільки на його зовнішній вигляд! Безумовно, це важливо, адже диван – центр і головна складова більшості приміщень. Але якщо ви хочете, щоб меблі прослужили вам максимально довго, варто дивитися трохи глибше зовнішньої краси. Тут важливий механізм трансформації, його якість впливає на тривалість експлуатації дивана.

Звичайно, в магазині вам зможе допомогти консультант, крім того, ви будете орієнтуватися і на свій смак. Але все ж для здійснення правильного вибору, вам варто знати деякі тонкощі роботи розкладається пристрою. Адже якщо ви будете щодня використовувати диван, який призначений тільки для гостьового використання, то його вистачить зовсім ненадовго.

Компанія Blanche використовує для свого модельного ряду сучасні типи механізмів перевірених європейських виробників. Всі механізми виконані за новітніми технологіями, що гарантує ще більший термін експлуатації дивана. У нашому модельному ряду ви знайдете дивани з розкладними механізмами:

Meralatte – «французька розкладачка»
Sedaflex – «американська розкладачка»
Виїзний Roll-out
Recliner – відкидний, напівлежачому механізм з підставкою для ніг
Puma

Кожен з них підходить для якихось конкретних цілей. Вирішіть, яку функцію ви покладаєте на ваш диван, і в залежності від цього, підбирайте механізм. І тоді, при правильному використанні, термін експлуатації вас приємно порадує.

Будьте першим, хто напише відгук
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *