Відео

Фабрика BLANCHE: м’які меблі нового рівня в Україні

Дивитися відео
Дата
10.02.2020
Поділитися:

фабрика BLANCHE
Це більше 6000 м2 високотехнологічного виробництва.
М’які меблі BLANCHE виробляють на сучасному європейському обладнанні Felder (Австрія), Moro, Nuova Coima (Італія), Lectra (Франція), Durkopp-Adler (Німеччина). Таке обладнання дозволяє нам створювати складні форми і конфігурації меблів.

Це європейське двоповерхова будівля, яке взимку і влітку оточене вічнозеленими кедрами … Ви заходите всередину, де Вас дружелюбно зустрічають і пропонують провести екскурсію. Пригощають ароматною кавою і Ви самі бачите, як створюють каркас для ліжок, підбирають колекції тканин для обшивки диванів, де зберігаються готові моделі. Але найцікавіше ще попереду …

Вас запросять подивитися на виробництво саме вашого виробу. Ви переконаєтеся, що в створення моделі ми вклали душу і серце, а також знання високих технологій

ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ПІДХІД

Щоб створювати м’які меблі з високими стандартами якості, весь виробничий процес був організований відповідно до вимог ISO 9001.

Тому фабрика BLANCHE – це, перш за все, першокласні фахівці, сучасне обладнання та автоматизація всіх процесів виробництва. Як на кращих меблевих фабриках Європи.

КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ

Перевіркою якості займається спеціальний відділ технічного контролю, де фахівці уважно і професійно перевіряють якість поролону – наповнення меблів. Подивляться, чи знаходиться кожен болт на своєму місці. І тільки після його схвалення, модель передають на інші етапи створення.

Пройде ще трохи часу, і ми отримаємо готовий виріб, яким можемо пишатися.

КУЛЬТУРА ВИРОБНИЦТВА

Ми віримо, що знакові речі повинні створюватися в приємній і красивою атмосфері. Тому фабрика BLANCHE – це чистота і затишок.

Ми бережливо ставимося до виробництва наших меблів. Тому тут створена доброзичлива, чиста і світла атмосфера, в якій не просто приємно працювати. У такій обстановці народжуються дійсно особливі речі.

Подивіться відео-тур, ми зняли його для Вас.

Будьте першим, хто напише відгук
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *