Новини

Як правильно вибрати якісні м’які меблі?

Дата
16.01.2018
Поділитися:

М’які меблі є важливою складовою будь-якого будинку – на ній ми відпочиваємо, спимо і приймаємо гостей. Можна сказати, що це центральне місце в будинку і воно повинно бути красивим і затишним. Крім цього всі розраховують на те, що меблі прослужить довгі роки і не втратить свій товарний вигляд. І постає цілком логічне запитання: як правильно вибрати якісні м’які меблі? Є безліч аспектів, які варто враховувати:

Розміри і габарити приміщення
Функціональне призначення м’яких меблів
механізм трансформації
каркас
Колір і фактура

Це те, на що вам обов’язково варто звернути увагу при виборі м’яких меблів. Матеріали, використовувані для виготовлення меблів для дому дуже важливі. Бажано, щоб вони були максимально екологічними, але найголовніше, щоб вони були якісними. Виробники повинні бути перевіреними і надійними, тоді ваша меблі прослужить вам довго.

Технології виробництва м’яких меблів

У всіх компаній технології виробництва м’яких меблів відрізняються між собою. Зараз все борються за унікальність, так що це можна пояснити, але при цьому є база, яку дотримуються всі. Спочатку в столярному цеху робляться заготовки для каркаса, потім готовий каркас надходить в оббивний цех. Далі встановлюються елементи м’якості: пружини, ППУ. У швейному цеху шиються чохли під певні елементи м’яких меблів: подушки, спинки, сидіння, підлокітники. На кожному з етапів меблі проходить перевірку. Після остаточного складання м’які меблі ще раз перевіряється, потім упаковується і відправляється на склад готової продукції.

Зберігання та догляд за м’якими меблями

Якщо ви збираєтеся купувати м’які меблі, то вам варто знати деякі правила її зберігання, а також розуміти, як виробляється правильний догляд за нею. Зберігати м’які меблі варто в сухому і теплому приміщенні. Майте на увазі, що будь-який наповнювач однаково погано переносить спеку і холод. Якщо меблі виставлена ​​на бетонну підлогу, краще підставити під ніжки фанеру. Меблі не можна довго зберігати в целофановій плівці. Під нею утворюється конденсат, який потім призведе до появи цвілі на оббивці. Краще просто накрити диван або крісло легкою тканиною.

гарантії

Купуючи м’які меблі, ви повинні розуміти, які гарантії ви отримуєте. Тому обов’язково заповнюйте договір із зазначенням гарантійного терміну. Він повинен бути не менше ніж на рік. Ознайомтеся зі списком гарантійних випадків, коли фірма повинна буде здійснити ремонт або поміняти вам меблі за свій рахунок. Найчастіше такі випадки не відбуваються, але все ж краще перестрахуватися.

Ну і пам’ятайте, що купуючи меблі, її потрібно випробувати в магазині. Полежте і посидьте на ній, обов’язково перевірте всі механізми трансформації. І якщо за всіма пунктами вас все буде влаштовувати, ваша м’які меблі прослужить вам довгу службу.

Будьте першим, хто напише відгук
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *