Новини

Як підібрати оббивний матеріал

Дата
17.09.2020
Поділитися:

Сучасний вибір матеріалів дуже широкий і пропонує текстиль зі всілякими обробками і характеристиками, і тут складно не заплутатися.

Щоб вибрати правильний оббивний матеріал, потрібно визначити яке функціональне навантаження буде нести м’які меблі і в якому приміщенні вона буде експлуатуватися.

Для вітальні рекомендується використовувати тканини з високими експлуатаційними показниками. Оптимальними будуть тканини з кількістю циклів Мартіндейл від 20 000 і вище. Якщо у вашому будинку є тварини, то слід звернути увагу на тканини з позначкою “Pets friendly”, тоді ваш диван збереже гарний зовнішній вигляд на довгі роки.

Для спальні, де експлуатаційна навантаження, не така висока, можна вибрати будь-яку вподобану тканину, яка ідеально впишеться в ваш інтер’єр.

Для дитячої, звичайно, ж краще вибрати тканину з обробкою “Easy Clean” (легка чистка) або “Water repellent” (водовідштовхувальна), так як, діти стрибають на дивані або ліжку, проводять тут своє дозвілля, то оббивка повинна бути легкою в догляді .

Якщо у вас все ж виникає проблема з підбором текстилю, зверніться до професійних консультантів BLANCHE і ми з радістю допоможемо вам зробити правильний вибір!)

Будьте першим, хто напише відгук
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *