Новини

Як вибрати матрац?

Дата
09.06.2020
Поділитися:

Відомо, що третину свого життя людина проводить уві сні, якість якого безпосередньо залежить від матраца. Сон повинен бути здоровим і спокійним, а на ранок Ви повинні себе почувати бадьорим і відпочилим. Тому важливо відповідально підійти до вибору правильного матраца.

Спеціально для наших клієнтів ми розробили 4 фірмових матраца з різним наповненням і рівнем жорсткості.

Матрац AURA. Це двосторонній матрац із середнім рівнем жорсткості. Усередині матраца передбачений незалежний пружинний блок “AuraSpring”, посилений двома металевими рамками. Як наповнення використовується латексний матеріал Ecolat.

Матрац DOPPIO – модель з відчуттям пружинного матраца за рахунок 3D порізки пінополіуретану на внутрішньому блоці підтримки. Матрац двосторонній з помірно м’яким / середнім рівнем жорсткості. Саме така комбінація дозволяє досягти максимального комфорту під час сну, а також позитивно впливає на загальний стан організму.

Матрац ALBA. Двосторонній матрац, VE (або «Меморі») ідеально підлаштовується під форму і вагу тіла людини, розподіляючи навантаження в зонах тиску тіла на ліжко.

Матрац RICCARDA. Дана модель має офіційний висновок МОЗ України про сприятливу користь для здоров’я людини. Матрац двосторонній. Одна сторона ефективно підтримує тіло в природному стані, друга має хороші показники повітропроникності і високий рівень комфорту. Основу матраца складає три кулі з високоеластичного пінополіуретану збільшеної жорсткості Highfoam Bio.

 

Який матрац краще: жорсткий або м’який?

Зауважте, чим більше розслаблені ваші м’язи, тим краще ортопедичний ефект. Але якщо ви все життя відпочивали на м’яких матрацах, тоді «ортопедичний» матрац не принесе ідеального комфорту через свою жорсткості. Важливий етап при виборі матраца, це відчути його самому, наприклад полежати на ньому деякий час, поки наш менеджер готує вам ароматну каву.

Важливо: жорсткий матрац не дозволить хребту повністю розслабитися, а на дуже м’якому поперек буде перебувати в підвішеному стані і напружуватися. Ми настійно рекомендуємо замовляти матрац з урахуванням ваги вашого тіла, якості матеріалів з яких створено матрац, і його функціональних особливостей.

Як правильно вибирати матрац?

Якщо Ваша вага менше 65 кг, кожен матрац здасться вам жорстким, але якщо вага більше 85 кг, вам буде м’яко релаксувати на будь-якому з варіантів. Тому при виборі матраца помірно середньої жорсткості при невеликій вазі, необхідно акцентувати свою увагу на матрац ALBA, а при вазі від 80 кг – RICCARDA.

Якщо ви вибираєте один матрац для двох, враховуйте різницю у вазі (допустима – 30 кг), це значення актуально для всіх видів ортопедичних матраців. Але якщо різниця у вазі понад 30 кг, тоді безпружинний матрац вам не підійде. Хорошим варіантом буде придбання матраца AURA, в якому передбачений незалежний пружинний блок “AuraSpring”.

Особливості фізіології:
– Дітям до 15 років фахівці в області сну рекомендують спати на помірно жорстких матрацах. Після 20-25 років рекомендується міняти матрац на більш м’який.

– Дорослим людям за 50 років ідеально підійдуть помірно м’які матраци для профілактики захворювань опорно-рухового апарату і болю в суглобах. Помірно м’які матраци з ортопедичним ефектом відповідають за правильну підтримку всього хребта і роботу кровоносної і дихальної систем.

– При захворюваннях у верхній частині хребта, остеохондрозі, сколіозі рекомендується жорсткий і помірно жорсткий матраци. У разі, якщо ви розумієте, що жорсткість не подобається і вам не комфортно, відмінним варіантом для Вас стане придбання двостороннього матраца, щоб можна було перевертати матрац на більш м’яку сторону.

– Якщо ви часто стикаєтеся з болями в попереку, помірно жорсткий матрац вам протипоказаний і необхідно вибирати більш м’які матраци.

 

Безпружинні матраци

В першу чергу, вони довговічні і з високими ортопедичними властивостями.
Матраци, на основі латексного матеріалу Ecolat і високоеластичного пінополіуретану, м’які. А високоеластичний пінополіуретан збільшеної жорсткості Highfoam Bio зуміє зробити матрац жорстким.

Безпружинний матрац – це ідеальний вибір для більшості людей. Вони є відмінним варіантом для тих, у кого є проблеми у верхній частині хребта, а екологічно-чисті матеріали, які використовуються в матрацах від BLANCHE – це перевага в разі, якщо ви помічаєте проблеми зі здоров’ям, такі як: коливання артеріального тиску, головні болі , сонливість протягом дня, або поганий сон.

У матрацах ТМ BLANCHE використовуються тільки дорогі натуральні наповнювачі, які збільшують термін життя матраца, обеспечиват новий рівень комфорту, і мають відмінний волого і повітрообмін.

 

Будьте першим, хто напише відгук
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *