Новини

Механізми трансформації

Дата
17.08.2020
Поділитися:

Типи механізмів трансформації

Сучасні моделі диванів часто виконують не тільки свою основну функцію, а й служать в ролі додаткового спального місця. Існують моделі диванів з механізмом для щоденного сну або гостьового.

Механізм Puma Один з найпопулярніших і зручних в трансформації. Такий механізм ідеально підходить для щоденного сну, забезпечуючи велику і комфортне спальне місце. Механізм Puma, який ми використовуємо для моделей ESSE, MOON і CLIFF був доопрацьований і вдосконалений фахівцями фабрики BLANCHE. Тому ми впевнені в його надійності і високої зносостійкості.

Механізм Roll-out Простий, зручний і надійний. Цей механізм ми розробили спеціально для моделі SKY. Він також ідеально підходить для щоденного сну. Його принцип розкладання дуже простий-досить викотити його вперед і відкинути подушки сидінь назад.

Механізм Nova Новий механізм в нашій лінійці, який ми використовуємо для моделі BON BON.

Чим він зручний? Трансформація дивана в ліжко забере у вас кілька секунд і рухів. При цьому вам не доведеться думати і шукати місце куди скласти подушки, так як механізм розкладається разом з ними. Але найважливіше в цьому механізмі – це матрац. Він також був розроблений нашими фахівцями для того, щоб ваш щоденний відпочинок був максимально комфортним.

Механізм Sedaflex Хоч механізм є надійним і досить комфортним, він все ж не може замінити повноцінне ліжко для щоденного сну. Тому ми рекомендуємо його для гостьового сну. Механізм розкладається в два прийоми і оснащений матрацом висотою 11 см. Такий тип механізму ми використовуємо для моделей IPSONI, PARMA, MELIA, NUBI і ILARIA.

Будьте першим, хто напише відгук
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *